Henryk szkoda mi ciebie. jest tyle fajny rzeczy na świecie a ty tylko chcesz kopać innych z braku swojej wiedzy. przypominasz mi dzieci w piaskownicy - " powiem mamie"
Mówiąc "te rewelacje" miałem na myśli wszystkie opowieści, pisane w gazetach, na forach, które się dzieją w tych pociągach.
A ja miałem na myśli konkretne wydarzenie, które na pewno miało miejsce. O nim właśnie jest ten temat. Bo jeżeli miałbym zakładać nowy temat zawsze wtedy, kiedy kolejarze na linii Warszawa-Łódź nie radzą sobie ze swoimi obowiązkami, to musiałbym to robić codziennie.
Wiesz, tylko jakbyś zakładał nowe tematy na podstawie takich pierdół to liczba tematów wskazywałaby na założenie nowego działu na tym forum.
Jak masz wątpliwości że złamał przepis i wystąpiło zagrożenie bezpieczeństwa to napisz skargę do przewoźnika. Może nie pospadają z krzeseł. Ze śmiechu oczywiście
Kilka razy spotkałem się z taką sytuacją i osobiście odebrałem ją pozytywnie. Mimo moich najszczerszych chęci zakupienia biletu u kierpocia, nie udało mi się go kupić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum