O tym pierwszym wypadku wiem o tym drugim dopiero się dowiedziałem...... wieczny odpoczynek dla ofiar....[*] Dzięki Ci Pułtuś za poparcie mojej tezy o niebezpieczeństwie busów
_________________ Bojkotuję pociągi spółki PKP InterCity busy i tiry.Jako środek transportu wybieram TYLKO I WYŁĄCZNIE KOLEJ.
mk1992 -Usunięty- Gość
Wysłany: 01-08-2011, 18:45
Dla uściślenia, nigdy nie uważałem, nie uważam i prawdopodobnie uważać nie będę, jakoby busy były bezpieczne, żeby sobie ktoś czegoś nie pomyślał! Po prostu jest te 10-15% busiarzy, którzy mimo wszystko jeżdżą przepisowo no i docierają tam, gdzie nawet PKS-y nie docierają... Ale to tak na marginesie, ogólnie rzecz biorąc przewozy BUS-owe same w sobie są patologią, bo ludzi powinni wozić pociągi, a do pociągów powinny ich dowozić PKS-y z miejsc, gdzie kolej fizycznie nie dociera, albo została zlikwidowana.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum