Moje pytanie odnosnie tej taryfy brzmi:
Czy jest ktos kto moglby mi dokladnie powiedziec ile by dokladnie kosztowal bilet w tej taryfie w relacji Warszawa Centralna - Vilnus - Warszawa Centralna?
Nie ma wpradzwie w/w dokumencie slowa o KM, ale czy moglbym nabyc taki sam bilet z tym, ze z rozpoczeciem i zakonczeniem podrozy na stacji np: Teresin - Niepokalanow?
Wielkie dzieki.
Rozumiem, ze jest to wedlug kursu PKP, jakbys mi jeszcze podal ile to bedzie euro to bedzie super.
Poza tym jakby ktos znal okres waznosci biletu "tam i z powrotem" no i jak to sie ma do rozpoczecia podrozy z przewoznikiem spoza grupy PKP to byloby super.
Moze nie do konca w temacie ale prozno szukalem informacji w innych.
Jako, ze na Wilno brak mi czasu zdecydowalem sie pojechac na Podrozniku przynajmniej do Sestokai w przyszla Niedziele, i od razu wrocic
Moze ktos wie:
Ile kosztuje obecnie przejsciowka (Trakiszki - Sestokai - Trakiszki) i czy moge ja kupic wczesniej np w Warszawie na Centralnym?
Czy na stacji w Sestokai zdaze w ciagu tych rozkladowych 15 minut postoju znalesc jakis sklep spozywczy i zaplacic w nim zlotowkami?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum