Witam , wybieram sie do Paryza TGV , bilety zakupione zostaly przez mojego wujka (poniewaz ma karte kredytowa) na stronie tgv.com i przyslane poczta . Bilety mam , ale na bilecie widnieje jego imie i nazwisko. Moje pytanie jest takie :
-czy moge jechac na tym bilecie , czy bedzie problem w razie kontroli , bilet zakupiony jest na osobe dorosla (Prems) . Jezeli nie to co mam zrobic ?!
-i jeszcz jedno , czy ktos jeszcze jechal na podobnej trasie i jakie mial wrazenia z jazdy .
Bardzo prosze o odpowiedz i dziekuje z gory wszystkim !!!
Ja jechałem na tej samej trasie. W razie kontroli problemu żadnego nie będzie, ponieważ nie sprawdzają żadnych dokumentów.
Ciężko napisać coś o wrażeniach, bo była to moja pierwsza podróż TGV, więc dla mnie było to coś niesamowitego. W ogóle nie czujesz, że jedziesz.
W razie pytań pisz śmiało.
Nie potrzebne są dokumenty i przy kontroli nikt ich nie sprawdza.
Jakbyś taki bilet miał wydrukowany u siebie w domu, a nie na blankiecie, to wtedy sprawdza się dane na bilecie z danymi podróżnego. i mała porada - Twój wujek kupując mógł podać jako dane podróżnego Twoje dane a dane do płatności - swoje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum