Witam.Chciał bym wiedzieć czy masz dostęp do swoich bilingów. O czym na pewno jest mowa w regulaminie.Moi koledzy którzy mają telefony to ani regulaminu ani bilingów nie widzieli . Osoba która się tym zajmuję twierdzi że nie ma możliwości wysłania bilingów drogą elektroniczną a na papier nie będzie wydawać kasy.Co o tym sądzisz? POZDRAWIAM.
Co miesiąc otrzymuję bilingi na wszystkie numery drogą elektroniczną. Nigdy nie było z tym problemu. To chyba tylko lenistwo zajmującego się telefonami u Was. Łaski nie robi, bilingi muszą być dostarczone czy na papierze czy też elektronicznie
[ Dodano: 05-12-2011, 16:11 ]
Dodam że właśnie dzisiaj otrzymałem maila z bilingami za ostatni miesiąc rozliczeniowy. Tak więc u nas nie ma z tym problemów
_________________ Kolejarze wszystkich spółek łączcie się
Nie chwal się, że otrzymujesz wykaz połączeń dla wszystkich użytkowników telefonów związkowych bo nie masz takiego prawa. Do takiej informacji ma mieć dostęp tylko właściciel telefonu - to pierwszy krok do kontroli członków związku. Czy to aby nie jest sprzeczne z zapisami GIODO?
Niewiele brakuje do pełnej informacji o pracownikach - wiecie już ile zarabia - gdzie dzwoni - teraz pora na to z kim śpi , co je i z kim pije.
_________________ "Płynie się zawsze do źródeł pod prąd, z prądem płyną śmiecie"
Zbigniew Herbert
@gumiś - czytaj kurde chłopie ze zrozumieniem. Dostaje tylko swoje bilingi z moich numerów. Taki byłeś od dziecka czy też tak cię pokręciło z wiekiem???????????????? Gówno obchodzą mnie inne numery i kto z kim i gdzie a Ciebie widzę wszystko obchodzi. Dla mnie jesteś już spalony całkiem Gościu
_________________ Kolejarze wszystkich spółek łączcie się
"Zapisy GIODO " ???
Radzę zajrzeć w odpowiednią Ustawę.
A właścicielem KAŻDEGO telefonu i bilingu jest strona podpisująca umowę a nie UŻYTKOWNIK.
Nie godzisz się aby ktoś czytał Twoje bilingi to korzystaj z prywatnego telefonu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum