swoją drogą na zdjęciu prowadzi "zdeklasowaną" dwójkę
kiedyś to była przerobiona jedynka na dwójkę, po czym IC znowu z niej zrobiła 1kl. I tak jeździła raz jako jedynka raz jako dwójka,przedziały oczywiście 6miejscowe, siedzenia rozkładane na styk.
_________________ w pociągu:
2010-2012=14439km
2013-49706km
Lokomotywa kursuje normalnie - ostatnio widziałem ją jak prowadziła pociąg TLK Dolnoślązak w dniu 11 grudnia 2011. Napis PKP INTERCITY oczywiście ma, ale np. na czołach widać duże ubytki fioletowej warstwy farby i wychodzi poprzednie zielone malowanie :-D
Haha, nie zwróciłem uwagi na ten napis. Tu na filmie z yt: http://www.youtube.com/watch?v=0Ik2lItEirU jest normalnie INTERCITY. Błąd jest usunięty lub był to fotomontaż na zdjęciu
no właśnie ja gdzieś słyszałam że nadal jeździ i że ten napis jest tylko po jednej stronie...dlatego chciałam dopytać czy jeszcze ją można spotkać na szlaku...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum