Ładowanie strony... proszę czekać!

Jeśli strona nie chce się załadować kliknij Tutaj

FORUM@INFOKOLEJ.PL   INFOKOLEJ.PL   WERSJA MOBILNA   WYSZUKIWARKA   FB.COM/INFOKOLEJ

Poprzedni temat :: Następny temat
KONKURS!!! Pytanie poniżej lub na Facebooku
Autor Wiadomość

blacky6 Płeć:Mężczyzna
Użytkownik

PostWysłany: 08-11-2013, 20:47   KONKURS!!! Pytanie poniżej lub na Facebooku Odpowiedz z cytatem

Moja Kolej ogłasza nowy KONKURS na Facebooku!!!

Do wygrania dwa zestawy miesięcznika TTS - Technika Transportu Szynowego - najnowsze nr 7,8 i 9 z roku 2013.

Pytanie brzmi: Proszę podać nazwę handlową oraz oznaczenie wersji (literowo- numeryczne) lokomotywy na zdjęciu w załączniku?

Na odpowiedzi czekam do niedzieli 24 listopada włącznie. Proszę je przesyłać w wiadomości prywatnejz Facebooka lub na adres: blacky6@poczta.onet.pl
Warunkiem koniecznym wzięcia udziału w losowaniu nagród jest polubienie strony Moja Kolej. Dokładny regulamin poniżej:
Regulamin konkursu:
1. Pytanie konkursowe ukaże się w piątek 8 listopada. Warunkiem koniecznym do wzięcia udziału w konkursie jest polubienie strony Moja Kolej na Facebooku.

2. Konkurs potrwa do 24 listopada a zwycięzce poznamy 25 listopada.

3. Dwóch zwycięzców wylosujemy spośród poprawnych odpowiedzi nadesłanych do dnia 24 listopada. Osoby, które nadeślą poprawne odpowiedzi, lecz nie polubią strony Moja Kolej, do dnia 24 listopada, nie będą brane pod uwagę w losowaniu.

4. Każda osoba może brać udział w konkursie tylko raz.

5. Poprawność odpowiedzi podlega ocenie komisji a rozstrzygnięcie konkursu jest ostateczne i nie przewiduje się odwołań.
6. Nagrody zostaną przesłana pocztą na adres podany przez Zwycięzców - nagroda nie podlega wymianie na gotówkę.

Zapraszam do zabawy !!!

konk.jpg
Plik ściągnięto 10 raz(y) 353.82 KB

Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Odpowiedz do tematu