Jesli ktoś Ci da login i hasło do ich systemu to być może. Ale nie wiem czy trzeba mieć IP zweryfikowane w ich sieci czy coś w tym stylu. W każdym razie tak po prostu nie da się.
Wysłany: 29-12-2013, 08:47 Re: Rozkład jazdy pociągów towarowych
Kolejorz91 napisał/a:
Od zawsze mnie to ciekawiło z zainteresowaniem czy gdzieś istnieje rozkład jazdy dla pociągów towarowych. Gdzie taki by można było by zobaczyć?
Nie wiem po co jest potrzebny roczny rozkład jazdy pociągów towarowych. Jest to relikt , który w przyszłym roku zniknie całkowicie. Przewoźnik za założone trasy musi płacić opłatę rezerwacyjną ,jeżeli trasy nie wykorzysta to płaci nadal 15 %. Czy warto skoro rozkład można zrobić w godzinę? Centrum Zarządzania Ruchem jest chyba jedynym tworem na PKP gdzie zaszły największe zmiany innowacyjne i tak jak jeszcze dwa lata temu trzeba było czekać na indywidualny rozkład trzy dni teraz jest od ręki.
Ale jeżeli chciałbyś taki rozkład to nie ma problemu , nie trzeba nigdzie się logować , każdy przewoźnik , sekcja eksploatacji otrzymuje mailem wersje elektroniczne zamknięciowe i tam należy tego szukać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum