Witam was wszystkich. Mam pytanie tego typ, chciałbym przystąpić do kursu na licencję maszynisty. Wzrok, słuch itd przeciwskazań nie będę miał, ale czy jeśli mam stwierdzoną astmę, czy przejdę takie badania? Spirometria mi zawsze dobrze wychodzi.
LoloPendolo -Usunięty- Gość
Wysłany: 17-04-2016, 16:24
W tym dziale jest temat: "Rekrutacja na stanowisko maszynisty w PKP IC" tam pytaj.
szymek24, skoro nie przeszedłeś badań psychotechnicznych to widocznie nie nadajesz się do pracy w SOK. Ale odwołać się możesz. W ośrodku nadrzędnym powtórnie przejdziesz badania, prawdopodobnie bardziej rygorystyczne.
_________________ ⚠ Bossowie związków zawodowych, zarządy i rady nadzorcze spółek PKP to partacze, nieudacznicy, ludzie niekompetentni! Jest to banda kretynów, idiotów i darmozjadów pierdzących w stołki, którym los PKP zwisa i powiewa!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum