1. Dość duży koszt.
2. Mega ilość poprawek do wprowadzania, by swobodnie korzystać.
3. Rozkład w Internecie - aktualny i za darmo.
Zależy to też od człowieka. Wielu wystarcza co najwyżej tani rozkład na konkretne województwo, a dalekobieżne połączenia sprawdza się w Internecie. Ale o gustach się nie dyskutuje.
To co, że nieaktualna już tydzień po wydaniu? Czasami cieszy samo posiadanie jakiegoś przedmiotu, jedni trzymają stare wydania gazet z lat '80, inni stare banknoty, czy bilon... a ja, gdybym miał 50, czy 70 złotych za dużo też bym kupił cegłę. Mam - w tej chwili nie fizycznie - SRJP 1998/99r. i myślicie, że żałuję jej kupna. Albo pomniejszych rozkładzików dla województwa, czy regionu? Pewnie, że nie! Stoją na półce i zawsze przyjemnie wrócić do tego, co było kiedyś.
Ceny, ani miejsca sprzedaży ja nie znam, ale często widywałem w sprzedaży przy kasach lub informacji. Z roku na rok jest też tendencja, że cena rośnie o 10 złotych.. mniej więcej
Zależy czy komuś bardzo zależy Ja z reguły mam cegłę Zawsze całkiem aktualną. Ostatnio miałem poprawki od siebie z sekcji , których jeszcze kier poć nie miał
_________________ PKP PLK - SWOJE KADRY BETONUJEMY PROFESJONALNIE
Dla mnie to jest podstawowy rozkład jazdy. Tam szukam połączeń i najwyżej w internecie sprawdzam aktualnośc, z którą w sieci też bywa różnie, o czym się już kilka razy boleśnie przekonałem. Poza tym w podróży, moim zdaniem, też niezastąpiony. Tym bardziej że coraz chudszy
No ale każdy ma swoje upodobania i potrzeby. Nie każdy lubi i nie każdy musi miec taki rozkład. Nikt przecież nikogo nie zmusza do jego zakupu.
Romanek, Coraz chudszy? Od trzech lat regularnie grubszy. PS mam już czeską sieciówkę, i czesi mają nawet więcej poprawek niż my więc nie narzekajmy. Obstawmy lepiej co będzie na okładce:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum