No z 5 czy nawet 6 wagonow, zrobilo sie nagle 4 a teraz widze ze az cale 3! Nie widac konca tej parodii zwanej KM. Ciekawe jakie wytlumaczenie maja na takie cos? Rece opadaja
_________________ Kocham wolność słowa. . .,czy się to komus podoba czy nie! W środowisku kolejowym są tacy ludzie, którzy wyznają zasadę "wiem ale nie powiem", i tych ludzi nienawidzę, pozdrawiam wszystkich forumowiczów i pracowników mojej spółki.
Damian:a no faktycznie jest jakoś go przegapiłem.
Również pisze że będzie to zwykła jednostka.A sam go widziałem w tym roku latem w Gdynii i był złożony chyba z 6 wagonów piętrowych.
Alertowicz podesłał nam zdjęcie rozkładu jazdy Kolei Mazowieckich na stacji Falenica w Warszawie. Informacji o tym, kiedy przyjadą pociągi nie ma. Na tablicy zaś widnieje informacja, że wszystkie godziny odjazdów znajdują się na... stronie internetowej przewoźnika.
Jestem emerytowanym kolejarzem i ta sprawa wydała mi się śmieszna - powiedział Alertowi24 pan Michał, który przysłał nam zdjęcie przystanku. - Jakbym miał laptopa w kieszeni, to bym sobie od razu sprawdził, kiedy mam pociąg - ironizował.
- Nic na ten temat nie wiem, proszę wysłać mi to zdjęcie, żebym mogła zweryfikować tę kwestię - powiedziała rzeczniczka Mazowieckich Kolei. Później zaś dowiedzieliśmy się od niej, że "rozkład jazdy jest na pewno". Dostaniemy nawet zdjęcie przystanku jako dowód, co prawda mamy się nie sugerować datą, bo zdjęcie jest z...2008 roku. Na przesyłkę czekamy, tymczasem Alert24 jest pod wrażeniem kompetencji rzeczniczki Kolei Mazowieckich.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum