Mam nadzieje, że jak będzie więcej wagonów w tym wagony z lepszymi (szerszymi) drzwiami to czas przeładunku będzie krótszy, więc pociągi nie będą spóźniać się na stacjach.
_________________ Posiadanie Gdańska jest ważniejsze od wszystkich pieniędzy.
Nie wiem, czy nadal jeżdżą wynajęte wagony.
Na 84100/48101 na każdym obiegu była bonanza (czyli łącznie 4), teraz nie jeździ na żadnym obiegu, skład wrócił do trzywagonowego zestawienia. To samo d. Soła, która ma obieg właśnie z tym pociągiem, też jeździ na trzech wagonach, a bonanzy zniknęły od poprzedniego tygodnia.
Ktoś wie jakieś konkrety, czy bonanzy jeszcze gdzieś jeżdżą czy już nigdzie?
sasho33, na 54110/45111 juz kilkanascie dni nie było bonanz, chyba zrezygnowano z wynajmu.
_________________ Kocham wolność słowa. . .,czy się to komus podoba czy nie! W środowisku kolejowym są tacy ludzie, którzy wyznają zasadę "wiem ale nie powiem", i tych ludzi nienawidzę, pozdrawiam wszystkich forumowiczów i pracowników mojej spółki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum