misiekkp, tego co wytworzyłeś nie da się czytać!! CZy ty wiesz o tym ze np, w Czechach IC to pociagi dla wszystkich i są dostępne w normalnej cenie, a nie jak u nas dla klasy wyższej tj. salonu który stać na te złodziejskie ceny ???
Jak podaje jedna ze stacji radiowych, PKP IC planuje uruchomienie nowego połączenia TLK "Tour de Pologne 2". Pociąg będzie kursował w relacji Przemyśl - Rzeszów - Tarnów - Kraków - Kielce - Radom - Dęblin - Warszawa - Kutno - Włocławek - Toruń - Bydgoszcz - Tczew - Trójmiasto - Słupsk - Koszalin - Szczecin- Świnoujście.
Czas przejazdu tym pociągiem na całej trasie ma wynosić ok. 30 godzin. Początkowo połączenie ma zostać uruchomione na okres wakacji, lecz jeśli będzie zainteresowanie, to jest szansa że pociąg będzie kursował przez cały rok.
Jakim cudem 30 godzin im wyszło ???? ja tak liczę i wychodzi mi około 22 godzin.
Przemysl-Krakow 4 godziny
KRaków-Warszawa 6 godzin
Warszawa-Bydgoszcz 4 godziny
Bydgoszcz-Gdynia 3 godziny
Gdynia-Szczecin 5 godzin
Szczecin-Swinoujscie 2 godziny
Wychodzą 24 godziny. 6 godzin rezerwy?
Generalnie to pierwszy taki pociag jeszcze dojedzie do stacji docelowej, a nastepny juz ruszył
Czy może mi ktoś powiedzieć dlaczego po wejściu na stronę Intercity wchodząc w zakładkę "ROZKŁAD JAZDY", przerzuca mnie do działu "Aktualności"? Rozumiem, że nie mogę liczyć na spis pociągów TLK i EIC na stronie przewoźnika?
_________________ Mniej pracuj, więcej odpoczywaj!
MATEUSZPISZCZ, niestety PIC sam nie ogarnia skali swoich likwidacji co korektę, więc woli ne upubliczniać spisu pociągów, bo w każdej chwili łatwo im będzie coś uwalić...Temu zresztą służyło (i służy) zlikwidowanie nazw pospiesznych TLK
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum