Modliszka, ja tu nie widzę powodu do śmiechu. Osoba wierząca w żywe smoki zarządza największym przewoźnikiem kolejowym w Polsce. Czy zdajesz sobie sprawę z powagi sytuacji?
Dać idiotce trochę władzy, a ośmieszy siebie (pół biedy), dużą spółkę kolejową, partię współrządzącą naszym nieszczęsnym krajem i jeszcze Bogu ducha winnym smokom się obrywa.
Bodzkowej proponuję, żeby w tym roku udała się na pielgrzymkę nie na Jasną Górę, ale do Smoczej Jamy u podnóża Wzgórza Wawelskiego. Nie połasiła się na łapówkę w postaci żywego smoka z Bliskiego Wschodu to chociaż zobaczy legendarnego, ale naszego, polskiego Smoka Wawelskiego.
_________________ Lady Makbet to typ kobiety, którą nieokiełznana ambicja prowadzi do zbrodni, a potem do wyrzutów sumienia.
Opowiadacie . Może tak jej się stało po obejrzeniu hitowego ,,Ostatniego Smoka'' ? Swoją drogą smoczą tematykę można i dobrze wykorzystać np. promując IR do Krakowa przykładowo pod hasłem ,,Smocza wyprawa z Panią Bodzek'' .
Modliszka, ja tu nie widzę powodu do śmiechu. Osoba wierząca w żywe smoki zarządza największym przewoźnikiem kolejowym w Polsce. Czy zdajesz sobie sprawę z powagi sytuacji?
Pracuję na kolei ćwierć wieku i byłam przekonana, że już nic mnie nie zdziwi, nic nie zaskoczy. A jednak! I kto by pomyślał, że to będzie... smok? Wczoraj jak przeczytałam o tym żywym smoku to mało nie posikałam się ze śmiechu.
Strasznie pocieszna jest ta Bodzek.
_________________ Bądź szczery, a wyzwą cię od chamów i prostaków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum