Orzeczenie sądu pozytywnie mnie zaskoczyło, bo nie wykluczałam innego biegu wydarzeń. Sąd utarł nosa kolejowym betonom i prokuraturze będącej na ich usługach. To nauczka dla wszystkich prezesów i dyrektorów z kolejowych spółek, którzy napuszczają na nasze forum policję i prokuraturę.
_________________ ⚠ Bossowie związków zawodowych, zarządy i rady nadzorcze spółek PKP to partacze, nieudacznicy, ludzie niekompetentni! Jest to banda kretynów, idiotów i darmozjadów pierdzących w stołki, którym los PKP zwisa i powiewa!
Nie zabieralem glosu w tym temacie bo nie jest to temat ktory dotyczy mojego wojewodzctwa ale czytalem i obserwowalem co sie tu pisze . Serdecznie gratuluje zwycieskiej sprawy . Moze tzw beton w KD pojdzie po rozum do glowy i da sobie spokoj z walka taka sila jak internauci . Nie dal rady Tusk z ACTA nie dala rady Gienia z infokolej.pl
Nie wiem jaka broń będzie użyta w trzeciej wojnie światowej, ale czwarta będzie na kije i kamienie.
[ Dodano: 31-05-2012, 22:54 ]
Ja wiem jaką broń uruchomić.
[ Dodano: 31-05-2012, 23:03 ]
KD jest jak pijawka wysysająca narodowe dobro. Z naszych podatków funkcjonuje plus dotacje z UE. Jestem ciekaw, jak będzie funkcjonować, gdy skończy się dotacja z UE.
Jakiś czas temu zapytałam Beatrycze dlaczego nie robi zadymy w mediach, mimo iż ma takie możliwości. Odpowiedziała mi, że sprawa toczy się w sądzie i że wskazana jest cisza, bo sądy nie lubią medialnych nacisków. No i odniosło to oczekiwany skutek. Z tego co wiem to zadyma zacznie się teraz. Bój się Gienia!
_________________ Lady Makbet to typ kobiety, którą nieokiełznana ambicja prowadzi do zbrodni, a potem do wyrzutów sumienia.
Musimy sobie zdać sprawę ze skali tego wydarzenia. Jest to pierwszy znany mi przypadek w Polsce, kiedy to administracja forum postawiła się upolitycznionej policji i prokuraturze działającej na zlecenie zamordystów (tu zamordystów z PKP/KD) wspieranych przez polityków z opcji rządzącej, skierowała sprawę do sądu i tę sprawę wygrała. Admini innych serwisów internetowych zazwyczaj robią w gacie przed policją czy prokuraturą i na ich każde wezwanie pokornie wydają adresy IP swoich użytkowników, którzy następnie są pozywani do sądów za rzekome pomówienia. Administracja tego forum nigdy nie ugięła się pod naporem kolejowego betonu i usłużnej prokuratury. Zawsze walczy o swoich użytkowników jak lew i za to należą się wielkie
A beton, no cóż, jak ktoś już zauważył, poniósł sromotną klęskę. Siedzą teraz przed służbowymi laptopami i
Budująca postawa admina tego forum skłania mnie do napisania że duch solid... nie! wspólnoty walki z arogancją NIE ZAGINĄŁ.
Patrzeć jak wróg będzie chciał przypier...z innej strony.
Gratuluję postawy i ODWAGI!
_________________ Stoi na stacji lokomotywa, pełna miedzi i stali...I przyszli żule i ją zaje.ali!
cieszę się ale dla betonu KD; uwierzcie mi to dopiero początek nagłaśninia patologii społecznej jaka tam sie działa, niestety rak sie rozrósł i niektórzy normalni, którzy przyszli z ulicy tez sie tym zarazili. Cieszę się razem z administracja forum z tego, że sprawa została zakończona pozytywnie w Sądzie, jak dla mnie niedoszłego prawnika nie mogło się to skończyć inaczej. Choć w naszym kraju nie raz i nie dwa rzeczy oczywiste czasem są najtrudniejsze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum