Dzisiaj wracałem KŚ z Wisły pociągiem o 17;20 napełnienie 150%, nawet konduktorzy informowali podróżnych że za 15 minut jedzie następny pociąg i podróżni zostawali na peronach i nawet wysiadali w Goleszowie czekając na ten następny pociąg .Więc widać z tego że dalej jest bardzo duży popyt na tej linii tylko coś trzeba zrobić z tą szlakową bo jest przerażająca.
Wystarczy prześledzić rozklad jazdy, w niedzielę jedzie pociąg do częstochowy a następnie za nim do Katowic, niby po to żeby rozładować duże potoki podróżnych
Wystarczy prześledzić rozklad jazdy, w niedzielę jedzie pociąg do częstochowy a następnie za nim do Katowic, niby po to żeby rozładować duże potoki podróżnych
A to jest właśnie sprawa dyskusyjna, bo nie ma takiego w rozkładzie na niedzielę, przynajmniej w SITKOL.Może to ktoś z forumowiczów wyjaśni.
Faktycznie nie ma w Sitkolu tego pociągo o 17.27, ale on faktycznie kursuje w (H) i wiem, że wczoraj dość sporo osób nim pojechało po tym jak zaproponowałem im przesiąść się do kolejnego składu. Tak przy okazaji pozdrawiam Forumowicza, który jechał ze mną wczoraj z Wisły "Wisełką' ;-)
Również pozdrawiam , ale wynika z tego że coś nie gra w tej materii. I trzeba to pilnie wprowadzić do SITKOLa jak to rzeczywiście kursuje. Bo jednak ludzie sprawdzają rozkłady jazdy w internecie, zresztą w przyszłym tygodniu tez nie ma pociągu 17:37.
Akurat rozklad.pkp.pl i rozklad-pkp.pl to jedna i ta sama strona to połączenie było tam od zawsze bo jest to pociąg którym dojezdzam do pracy praktycznie o tydzień a sprawdzam zawsze na rozklad.pkp.pl
Jechałem dzisiaj pierwszym kursem do Wisły-oczekiwałem jakiegoś Elfa lub cos wygodnego- i jakież moje zaskoczenie kiedy podjechał czerwony kiblotrup z PR...-głośny , skrzypiacy w środku sciany z dykty, co gorsza także nim wracałem o 11.02 z Głębiec.
Ludzie -czy ktoś nad tym panuje ?
Wczoraj na porannym kursie z Imielina-do Katowic czyściutki Elfik wiązący razem ze mną 5 osób a dzisiaj obłożony kurs do Wisły kiblem...
Halo czy ktoś w biurach KŚ pracuje? a może i pomyśli?
Ty się ciesz że cokolwiek puścili. Słyszałeś że dzisiaj 18kursów jest wykonywanych KKA. Do póki nie będzie całego sprzętu do puty będzie jeździł tabor z łapanki.
_________________ w pociągu:
2010-2012=14439km
2013-49706km
Hola, akurat Wisełka to nie nowa trasa dla KŚ i zawsze puszczali jakby nie patrzeć na dosyć dużą odległość i przypuszczalnie duże obłożenie swój najlepszy tabor.Nie wiem ale od czasu przejęcia tej trasy przez KŚ kibel tam się nie pojawił!
A to że gdzieindziej KKA to wiem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum