Mam jeszcze jedno pytanie żeby nie zaśmiecać forum to zapytam tu: przykładowo mechanik prowadzi Poloneza 15:18 z Wawy Zach do Terespola , to jakim pociągiem wraca?? Pośpiechem D115 Mińsk-W-wa Gdańska (02.38 z Terespola) Czy może Trans-european Expressem??
Przejścia pociągów Terespolskich są dość proste:
Masz. gniazda Terespol przechodzi z 11018 na 11101 na WWO.
Masz. gniazda Terespol przechodzi z 11012 na 41012 na WWO.
Masz. gniazda Terespol przechodzi z 11110 na 11011.
Masz. gniazda Warszawa z 11103 przechodzi na 11112.
[ Dodano: 21-09-2012, 11:41 ]
viadero22 napisał/a:
Tak patrze sobie na mapę kolejową Polski i widze że wokół np takiej Wawy jest pełno połączeń kolejowych.Każdy mechanik ze stolicy musi miec znajomość wszystkich tych tras? Jak to z tym jest, mechanicy są podzieleni na trasy czy jak to jest??
Odsyłam od innego wątku- tam rozpisałem znajomość szlaków. Oczywiście nie da rady, aby wszyscy znali wszystko.
Ciekawi mnie jeszcze jak się ma sprawa z tymi nocnymi pociągami do Terespola ,np.Berlin-Saratov ,Paryż-Moskwa ,Nicea-Moskwa itp. Te pociągi prowadzą maszynisci z Terespola czy z Wawy?
Wracam z kolejną porcją pytań.
Jak wyglądają przykładowe obiegi mechów z centralnego na trasie Wwa-Poznań. Np jak maszynista prowadzi 17103 Goplane 28100 Gałczyńskiego lub 1701 Lecha do Poznania,to którym pociągiem wraca do Wawy??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum