W ofercie tej oferowane do sprzedaży jest ok 430 biletów w dobie we wszystkich przedziałach cenowych.
Dzieląc to przez liczbę uruchamianych pociągów otrzymamy liczbę w ofercie, dodać trzeba że sezon wakacyjny nie pozostaje tu bez wpływu na wielkość i dostępność oferty.
Dzisiaj około 12:30 kupowałem Super Bilet do Wrocławia na "Odrę" na 13.VIII. Nie było już za 29 zł ale za 39 zł bez problemu dostałem. Natomiast jak patrzyłem na ten dzień to na "Szanty" do Kołobrzegu i "Jantara" już żadnego biletu objętego tą promocją nie było.
Tak samo było w tamtym roku. Też możliwość zakupu Super Biletów została udostępniona niedługo przed wejściem rozkładu w życie. Wynika to z tego, że w obecnej promocji jest zapis, że obowiązuje do 8 grudnia '12. Ja bym się specjalnie tym nie przejmował i sądzę, że tej promocji na pewnk nie zdejmą.
Nie wiem, czy promocja została utrzymana, czy nie, faktem jest natomiast, że przez internet nie da się już kupić Superbiletu na żaden z ekspresów kursujących 13.12.2012 r.
Co z ofertą Super Bilet? Ma ktoś jakieś info na ten temat? Niestety na stronie e-IC nie da rady kupić już biletu w tej ofercie. Byłoby to nieco dziwne posunięcie, biorąc pod uwagę zapowiedzi przewoźnika o zmianie filozofii w podejściu do ofert promocyjnych, która miała skupiać się na wcześniejszym kupnie biletów przez podróżnych. Biorąc to pod uwagę, oferta ta jak najbardziej pasowałaby do nowej polityki przewoźnika.
miko frustratus -Usunięty- Gość
Wysłany: 12-12-2012, 15:49
Nie ma i juz. Czy naprawde zajrzenie na strone intercity tak boli?
Jest tam napisane jak wol, jakie aktualnie sa promocje. Nie ma Last Minute, nie ma SB...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum