Od 4 lat codziennie sprawdzam rozkład jazdy za pomocą aplikacji sitkol i jeszcze nie zdarzyła mnie się sytuacja , w której byłaby jakakolwiek różnica w rozkładzie jazdy. Oczywiście nie neguje faktu , że prawdopodobnie takie sytuacje się zdarzają , jednakże osobiście uważam , że tekst z Głosu Wielkopolskiego mija się z dziennikarską rzetelnością i jest przekoloryzowany
danio, akurat tu się z Tobą nie zgodzę. To jest idiotyzm, z resztą tak samo jak KAL.ZEB.LANCK. i wiele innych. Na dodatek do niedawna Kraków Business Park figurował jako Zabierzów Business Park, a po dziś dzień nie wyszukasz w infopasazer.pl takich stacji jak: Ostrołęka czy Szczytno.
_________________ Ciekawe co jedzie na popychu, pewnie byczek.
Nie, cysterny.
Ale sam fakt dotarcia do tego zajmuje 3 s.
Wpisuje jaworzno, wybieram Jaworzno Ciężkowice, klikam na numer pociągu którym chce jechać i wybieram moją stacje. Brak inteligencji czy lenistwo ?
Przykro mi, ale taka jest prawda.
Może to i jest głupie, ale z takimi sprawami sobie trzeba radzić. System nie jest doskonały.
Ot to.
danio, ty i ja o tym wiemy, ale czy przeciętny pasażer nie zrezygnuje przy komunikacie o braku stacji spełniającej kryteria? To właśnie z myślą o zwykłym podróżnym ta aplikacja powinna być tworzona.
_________________ Ciekawe co jedzie na popychu, pewnie byczek.
Nie, cysterny.
To chyba jasne że lenistwo Wielce niepoprawne jest skracanie nazw własnych. To że coś (ktoś) ma długą nazwę własną nie powinno nikogo obchodzić.
Najbardziej dobitny przykład znajduje się chyba poniżej
P.S. Czy to faktycznie kolejny babol infopasażera czy faktycznie pierwszy pociąg z Chojnic do Kościerzyny obsługuje Arriva zamiast Przewozów Regionalnych ?!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum