Mówicie oczywiscie o maszynistach Z PKP Cargo? Bo maszynista prywaciarz to 2-3 w jednym czyli maszynista + rewident lub + ustawiacz. Sami idaogladać wagony, sami robia eR-kę itd. Panowie Maszynisci to w PKP Cargo szczególnie ci z I planu elektryków. Co chodza z neseserem jak dyrektorzy na służbę a w srodku maja kanapki, gazete , rozkład jazdy, wykazy, i WOS. Rekawiczek nie nosza , maja na maszynie i ubieraja tylko do rozłączenia ogrzewania.Wszystkich traktoja z góry.
Jak mnie wyrzucą z art.52 lub będę na świadczeniu lub emeryturze i nic poza koleją nie będę umiał to też będę 3 w 1 czyli pracownikiem prywaciarza.
PS Dyskusja jest nie w temacie to może jednak powrócimy?
A może na tą libacje napuścić jakiegoś kamerzystę z "sensacyjnej" telewizji?
Pokazywali pracowników ZUS na libacjach i dzikich szkoleniach to może pokażą kolejarskie elity?
_________________ "Płynie się zawsze do źródeł pod prąd, z prądem płyną śmiecie"
Zbigniew Herbert
Grad nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam twoją wypowiedź - masz pretensje o libację, ale równiez uskarżasz się, że takie libacje robi tylko sama gora, a chciałbyś tego dla dołu i nizin? Czy w każdej spółce, czy tylko w regionalnych?
Co do spotkań "integracyjnych" to robią je wszystkie struktury kolejowe, na każdym szczeblu - kwestia tylko, ile która impreza kosztuje i również nie o każdej słychać.
_________________ człowiek rodzi sie głupi i umiera głupi, są wyjątki - niektórzy umierają jeszcze głupsi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum