Czy ktoś orientuje się z czego wynika ostatnie zamieszanie ze składami pociągów, szczególnie na trasie Kraków-Szczecin? Jadąc ostatnio Kossakiem, miałem bilet na bezprzedziałową dwójkę, moim wagonem okazała się zaś zdeklasowana zmodernizowana jedynka. Standard lepszy więc niby nie ma co narzekać, ale problem pojawia się w momencie, gdy ktoś ma bilet na jedno z miejsc przy przejściu w wagonie bezprzedziałowym, których w takiej przedziałówce... nie ma. Patrząc np po nagraniach składów na YouTube , widzę, że często się to zdarza także na innych pociągów - np w Barbakanie często przedziałowe TLK-owe jedynki wystepujące w roli bezprzedziałowych dwójek (wiem że dwie takie jedynki są na stałe w składzie tego pociągu jako wagony 8 i 9, ale zdarza się, że jest ich w składzie znacznie więcej. Czy ktos wie, co do za roszady, i czy zamierza to się zmienić, czy zostanie tak na stałe?
Czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego wagony 1kl w pociągach EIC nie są już na początku lub końcu składu?
No cholera mnie bierze. Był porządek, chyba już wszyscy podróżni się przyzwyczaili. Ale nie musi jakiś debil coś spierdolić..... !!! AHA i dlaczego Sobieski Polonia mają stare zestawienia? Bo Austria się nie zgadza? No cholera mnie bierze!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum