Witam, melduje się z terytorium kolei państwowych AMTRAK. O forum dowiedziałem się z internetu. Interesuje się koleją, uwielbiam jeździć pociągami pasażerskimi i jestem takim lekkim miłośnikiem kolei.
Maciej, pochodzący z Opola, a obecnie kończący studia w Warszawie. Przedstawiciel Towarzystwa Przyjaciół Komunikacji Miejskiej w Opolu, do kolei ciągnęło mnie od małego i tak już zostało...
Miło mi zawitać w tym gronie!
LoloPendolo -Usunięty- Gość
Wysłany: 17-01-2015, 00:07
Cześć!
Pasjonat kolejnictwa ze Śląska pozdrawia wszystkich forumowiczów!!!
O forum dowiedziałem się od znajomego, który jest tu stałym bywalcem
Witam wszystkich. Na forum trafiłem w sumie przypadkiem kiedy szukałem informacji o naszej kolei. pociągami lubiłem jeździć od dzieciństwa jednak przeważnie były to krótkie trasy lub tylko SKM-ka:) Ostatni raz jechałem w poważniejszą trasę 20 lat temu z rodzicami do Zakopanego w kuszetce. W tym roku powtarzam trasę tym razem w wagonie sypialnym i mam zamiar odwiedzić wszystkie miejsca w których byłem 20 lat temu:)
Witam wszystkich bardzo serdecznie !
Trafiłem tu również przypadkiem, jak kolega wyżej.
Czytam forum od ponad roku ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować.
Koleją interesuję się od 4 roku życia.
Witam. Forum obserwowałem od dłuższego czasu, ale postanowiłem się zarejestrować dopiero teraz. Pozdrawiam. Pochodzę z Istebnej, niewielkiej miejscowości w Beskidzie Śląskim koło Wisły, a studiuję geografię w Sosnowcu(i teraz fala hejtu hehe). Do mojej miejscowości kolej nie dociera, jednak dociera do sąsiednich. Zainteresowanie jakoś tak wzięło się z czystego przypadku, już od jakichś 7-8 lat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum