Witam
W ramach pisanego doktoratu poszukuję najlepiej internetowego rozkładu jazdy archiwalnego linii międzynarodowych (głównie odcinków lokalnych typu Żary-Forst) oraz położonych w obrębie pogranicza Polski z krajami ościennymi. Wiem, że jest do pobrania HAFAS do roku 2003 r. ale zależy mi na tabelach nowszych?
Czy ktoś kojarzy miejsce (archiwum itp.) lub stronę na której można pobrać takie informacje? Wiem, że na stronkach są tabele, ale często nie są chronologicznie, lub nie dotyczą całości rozkładu (brakujące kartki itd.)
Jestem przygotowany na problemy z danymi, ale na razie zbieram wszelkie informacje i przecieki
Czasem może zadziałać odnalezienie niedziałającego linka do tabeli i próba wejścia w ten adres bezpośrednio (ew. zamieniając pr.pkp.pl na przewozyregionalne.pl) - sporo starych rozkładów ciągle wisi na serwerach PR, mimo że nie są podlinkowane na stronie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum