Bede w rozkladu jazdy 2014/2015 tez ruch osobowy Dresden Horka - Wiegliniec - Boleslawiec po zakonczeniu remontu? Bede ogolnie lepsze lanczenie s Dresdnem i Wroclawiem pod sieci trakcijnej?
Mam pytanie do zorientowanych-PIC zamierza uruchomić po 2019 pociąg EC relacji .... Wrocław-przejście graniczne Bielawa Dolna-Horka- ... (wpisałem kropki na początku i końcu ponieważ niewiadomo w jakiej relacji).Zainteresowało mnie gdzie nastąpi wymiana maszynistów?Jak dotąd wymiana następowała na pierwszej stacji granicznej np.Frankfurt nad Odrą w przypadku PIC lub Görlitz w przypadku KD.Nie wiem jak to jest na przejściu Pasow-Szczecin Gumieńce.Między Bielawą Dolną a Horką nie ma zadnego miasta,wsi,przystanku więc jak?
i po co zmiana maszinistow na granici panstwowej. Dresden - Praha jezdzi czeski maszinist na cialym kawallku i tak samo Praha - Katowice. musze duzo znac, jazyku, przedpisow i znakomstwo szlaku......
ma ktos informacje o linie Horka - Boleslawiec? jest nowoczesnie pod sieci trakcijnej dlja ruchu towarowego. Niemam nastempne informacje kde jest styk 3/15 kV i czi bede tez ruch osobowy? prosze kogos o zprawe.
[ Dodano: 13-01-2019, 06:09 ]
Lokomotywy 180 DB znajdują się w Přerov. Sprytna osoba prywatna może obsługiwać transport pasażerski Wrocław - Lipsk / Drezno.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum