Ja aplikowałam do Krakowa, a tam jeszcze nie minął termin składania CV. A pytam tak z ciekawości, bo chciałabym wiedzieć jak to wszystko wygląda...chociaż tak mniej więcej. No ale chyba nikt poza nami takiej ciekawości nie wykazuje
Do mnie nikt nie dzwonił, ale widzę, że już są nowe ogłoszenia w tych samych lokalizacjach. Domyślam się, że chodzi o wyłowienie z rynku tych, co zadeklarują wymagania 2000 zł brutto. Powodzenia. Mogli to podać od razu w ogłoszeniu.
Zakład Centralny w Warszawie. Oni prowadzą rekrutację i im podlegają kasy w wymienionych lokalizacjach. Jest jeszcze BZP (Zakład Zachodni w Poznaniu), BZK (Zakład Południowy w Krakowie) i BZG (Zakład Północny w Gdyni).
Z tego co słyszałem to na to stanowisko pierwszeństwo maja osoby z wewnątrz. W IC nepotyzm jest na naprawdę wysokim poziomie ,a już na pewno w Białymstoku. Pozdrawiam z tego miejsca cichego head huntera P. Karczewskiego. .
Do wczoraj był termin, a dzisiaj znowu nowa partia ogłoszeń (część z nowych rejonów, ale część już od razu powielona z tych samych). Nawet jak pierwszeństwo mają osoby z wewnątrz, co jeszcze jestem w stanie zrozumieć, ale po co wtedy dają ogłoszenia, to w przypadku ponawiania naborów powinno chyba wynikać, że nikt z wewnątrz nie jest zainteresowany.
Tak jak już pisałem chyba liczą, że prędzej czy później trafi się ślepej kurze ziarno z językami obcymi i wymaganiami 2000 zł brutto, albo jeszcze mniej przy niepełnym etacie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum