Patrząc na projekt rozkładu dla Małopolski, w odniesieniu do jej południowej części, to prawie nic się nie zmieniło. Szkoda, bo mogliby coś więcej od siebie dodać.
Proszę mnie ciągle nie pytać w prywatnych wiadomościach czy mam projekt nowego rozkładu jazdy PKP IC. Odpowiadam: nie mam. Jeśli będę miała, to wzorem lat ubiegłych poinformuję o tym na forum.
Jeśli ktoś dysponuje tym projektem, proszę o podesłanie na adres forum@infokolej.pl
Zapewniam anonimowość. Projekt udostępnię forumowiczom, biorąc na siebie ewentualne gradobicie z centrali PKP IC. Jednym ruchem utnę wszelkie spekulacje oraz niepotwierdzone przecieki.
Jeszcze nie dawno ktoś pisał, że CHEŁMIANIN miał jechać do Kostrzyna i w dodatku miała być jeszcze grupa wagonów do/z Zamościa. Czyżby zrezygnowano z tego pomysłu?
Legnica
- TLK WOLIN Katowice - Świnoujście
- IC ŁUŻYCE Zgorzelec - Warszawa Wschodnia
- IC NIGHTJET Graz - Berlin Charlottenburg
- IC MEHOFFER Zielona Góra Główna - Przemyśl Główny
- IC CHEŁMOŃSKI Kraków Główny - Świnoujście
- IC HETMAN Zielona Góra Główna - Wrocław Główny
- TLK WYCZÓŁKOWSKI Lublin Główny - Świnoujście
- IC WAWEL Przemyśl Główny - Berlin Hauptbahnhof
Zgorzelec
- IC ŁUŻYCE Warszawa Wschodnia - Zgorzelec
Lubań Śląski
- KONOPNICKA Lublin Główny - Jelenia Góra - Lublin Główny (13.XII.21-15.XII.21)
- KARKONOSZE Wrocław Główny - Jelenia Góra (27.XII.21, 28.XII.21 - tylko w jednym kierunku)
Oba pociągi na razie są tylko przymiarką.
Jelenia Góra
- TLK KARKONOSZE Warszawa Wschodnia - Jelenia Góra/Szklarska Poręba Górna (sezon)
- IC MEHOFFER Jelenia Góra - Wrocław Główny
- IC POMORZANIN Wrocław Główny - Jelenia Góra
- TLK ORZESZKOWA Szklarska Poręba Górna (sezon)/Jelenia Góra - Warszawa Wschodnia
- TLK SUDETY Kraków Główny - Jelenia Góra (SN84)
Żary
- IC HETMAN Zielona Góra Główna - Wrocław Główny
- CHEŁMOŃSKI Żary - Wrocław Główny - Żary (13.XII.21-15.XII.21) - tylko przymiarka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum