Zadałem sobie odrobinkę trudu, i zerknąłem do rocznego rozkładu jazdy. Tam od samego początku widnieje, że RegioJet będzie kursował w terminie od 18 września do 25 października.
Moze to po prostu znaczy, ze jest on zamawiany wg indywidualnego rozkladu jazdy, osobno w kazdej korekcie. 8-16.11 bedzie zamkniecie Centralnej, co pewnie komplikuje plany RJ.
Ten rozkład jazdy funkcjonuje w trybie ad hoc, co oznacza, że chodzi o późne wnioski dotyczące wolnej przepustowości, dlatego czasy przejazdu są dłuższe.
_________________ Tu stacja Katowice (...), proszę zachować ostrożność przy wjeździe pociągu w peron.
Tak, tym bardziej, że wszedł do rozkładu jazdy z kursami pilotażowymi. Od 14 grudnia już wszystkie kursy będą ujęte w rocznym rozkładzie jazdy, więc bałaganu nie będzie
Dopiero teraz zauważyłem, że sieczka połączeń dalekobieżnych na wiedence nie od grudnia tylko już od listopadowej korekty (pociągi do Warszawy przez CMK, a Flisak przez Karsznice).
No właśnie Hańcza już w połowie września miała bardzo długi postój w Elku, czyli przyjeżdżała mocno przed czasem, aż obsługa czasem nie miała co ze sobą zrobić. Ale teraz w Giżycku będzie pół godziny szybciej, a z Giżycka godzinę później.
_________________ Tu stacja Katowice (...), proszę zachować ostrożność przy wjeździe pociągu w peron.
Tak jak napisałam - bazowa, maksymalna cena 2 klasy to 169 zł, a 1 klasy to 259 zł. Aktualny cennik obowiązuje od 01.09.2025 r., niemniej wcześniej ww. ceny były identyczne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum