To zrzut ze strony w telefonie, ale na kompie mi pokazuje dokladnie to samo.
Jest RegioJet od 26.10, 9:19 z Krakowa, w drugą stronę jeszcze chyba nie widać. Na stronie RJ też jeszcze nie ma sprzedaży.
[ Dodano: 01-10-2025, 21:49 ]
W Krakowie bardzo mocno byly dzis komentowane nowe polaczenia z Bielsko Biala. Szkoda, ze nie udalo sie wydluzyc Polregio z Czechowic do Bielska.
Czy ktoś wie dlaczego pkp intercity olsztyn racibórz SKARBEK po 25.10.2025 r. nie staje np. w Piotrkowie Tryb. lub Radomsku jak do tej pory tylko z Warszawy bez przystanków staje dopiero w Częstochowie?
Modernizacja linii Częstochowa - Koluszki powoduje przetrasowanie połączeń dalekobieżnych na Warszawę przez CMK...
W Kędzierzynie Koźlu od korekty październikowej znika IC PRZEMYŚLANIN, a pojawia się w kierunku na Gliwice, Katowice, Kraków IC WYCZÓŁKOWSKI relacji Szczecin /Świnoujście - Przemyśl (niewykluczone że i w drugą stronę), który od grudnia 2025 zawita tam na stałe...
Raflewski, Trzy tygodnie przed 14 grudnia to się pojawią plakaty na 1 ZRJ 2025/26. A nie ma oficjalnie przyjętego terminu na publikację plakatów na roczny rozkład jazdy. Zwłaszcza że przy okazji 1 ZRJ zostaną wprowadzone zmiany.
Karpaty będą miały 'kieszeniowy' wjazd do Częstochowy - z Włoszczowy Płn. do Częstochowy, zmiana czoła i na Koniecpol do Krakowa. Może lepiej bylo puścić przez Łódź i ZWK do Częstochowy?
_________________ Tu stacja Katowice (...), proszę zachować ostrożność przy wjeździe pociągu w peron.
Radek, Trochę to bez sensu by z Włoszczowy Północ odbijać przez Koniecpol i Częstochowę by później spowrotem gonić przez Koniecpol na Kraków. Portal pasażera w RRJ pokazuje trasę od Częstochowy przez Zawiercie i Trzebinie na Kraków.
Radek, Okej, już znalazłem. Z jednej strony popatrzyłem już na przyszły roczny, a teraz już widzę. Zobacz na terminy bo ta trasa objazdowa głównie na noce weekendowe - szykuje się chyba jakieś nocne zamknięcie na podstawowej trasie dlatego objazd tylko w terminach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum