Rosjanin o polskich pociągach: Mieszkałem w Rosji przez trzydzieści dziewięć lat, z czego większość spędziłem w trasie jako przedstawiciel handlowy. Myślałem, że pociąg to synonim kontroli, brudu i braku prywatności. Po dwóch latach w Polsce moje spojrzenie na świat zmieniło się o sto osiemdziesiąt stopni. W tym filmie opowiadam o sześciu rzeczach w polskich pociągach, które dla Rosjanina są jak lądowanie na innej planecie. Od kupowania biletu bez okazywania paszportu, po szokującą ciszę w wagonach PKP Intercity. To nie jest tylko historia o kolei — to opowieść o godności i wolności, którą odkryłem na polskich torach. Zapraszam do wysłuchania mojego szczerego wyznania.
_________________ ⚠ Bossowie związków zawodowych, zarządy i rady nadzorcze spółek PKP to partacze, nieudacznicy, ludzie niekompetentni! Jest to banda kretynów, idiotów i darmozjadów pierdzących w stołki, którym los PKP zwisa i powiewa!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum