Jest to raczej pytanie niż stwierdzenie i raczej w żartobliwym tonie. Zresztą autor tego tekstu to jeszcze dziecko...
Nie chcę odbiegać od tematu, abym nie otrzymał ostrzeżenia, ale jedak w tym przypadku także ja mogę czuć się brażony, tak jak MaTe_, raczej nie jestem dzieckiem, chociaż starsza część forum może tak uważać. Wypowiadam się rzeczowo w wielu dyskusjach. Poza tym moimi słowami chciałem zażartować i nie miałem na celu zniesławienia nikogo. Jeszcze raz przepraszam za słowa, które padły z moich ust, a raczej z klawiatury.
Co do gazetki, to już wcześniej zaznaczyłem, od czego zależy punkt widzenia i do czego gazetki o takiej tematyce mogą się odnosić. Postaram się dać prosty przykład: czy napisałby ktoś o swoich ewentualnych przekrętach itp. raczej nie, wręcz przeciwnie dążyłby do omijania takich spraw wielkim łukiem, dlatego o EWENTUALNYCH przekrętach kierownictwa ( nie twierdzę, że takie występują, gyż nie mam na to dowodów) z tej gazetki napewno się nie dowiemy.
_________________ Pozdrawiam z Jastrzębia Zdroju, więcej informacji:
[quote:f1a10655f0="WIKIPEDIA"]Jastrzębie jest największym miastem w Polsce nie posiadającym kolei pasażerskiej.[/quote]
andrev1989, jesteś dzieckiem tylko w sensie niepełnoletności.
MaTe_, ostrzeżenie dostałeś zgodnie z "wytycznymi" Admina, które znajdują się na specjalnym subforum dostępnym tylko dla członków redakcji PR Forum. I skończ ten temat, bo to już jest nudne.
Czy ktoś może napisać od kiedy ukazuje się ta "Pasażerka" i ile było wydań? No i przydałby się skan, tak abyśmy wiedzieli o czym rozmawiamy. Bez tego dalsza dyskusja jest bezprzedmiotowa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum