Ten tytuł oficjalnej informacji dla mediów to radosna twórczość biura prasowego PKP IC z Neyem na czele. Świadczy to o poziomie kadry kierowniczej PKP IC i ogromnej bucie tych ludzi. Jeśli Ney wyleciał z PKP IC to bardzo dobrze! Taka osoba nie powinna reprezentować spółki, która aspiruje do debiutu na giełdzie. Ney wystawił PKP IC na pośmiewisko i powinien ponieść surowe konsekwencje!
_________________ Lady Makbet to typ kobiety, którą nieokiełznana ambicja prowadzi do zbrodni, a potem do wyrzutów sumienia.
Mariusz W. -Usunięty- Gość
Wysłany: 30-08-2009, 21:21 Re: Paweł Ney wyleciał z PKP IC!
mk1992 napisał/a:
Właśnie dostałem SMS-a od Krzysztofa21 z informacją, że Paweł Ney wyleciał z PKP IC! Czy może to ktoś potwierdzić?
Informacja od osoby znającej osobiście Pawła Neya.
Krzysztof21 -Usunięty- Gość
Wysłany: 31-08-2009, 09:53
Ja dostałem tą informację w sobotę wieczorem. Źródła nie weryfikowałem, ponieważ byłem poza domem. A do samej informacji nie przykładałem wielkiej wagi. Nie sądziłem, że kolega mk1992 od razu wrzuci to na forum.
mk1992 -Usunięty- Gość
Wysłany: 31-08-2009, 11:57
Krzysiek, byłem ciekaw z jakiego powodu Ney wyleciał z IC, dlatego wrzuciłem tę informację na forum. Przyznaję, za bardzo się pośpieszyłem...
W centrali PKP IC powstały dwa nowe biura (tną pociągi, ale administracja się rozrasta!) - jedno z nich to Biuro Komunikacji Korporacyjnej, którego dyrektorem bardzo chce być rzecznik spółki Paweł Ney.
Od poniedziałku, 12 października, spółka PKP Cargo SA ma nowego rzecznika prasowego. Został nim Piotr Apanowicz, który wcześniej był dziennikarzem czasopisma "Nowy Przemysł".
Poprzedni rzecznik Ryszard Jacek Wnukowski został zastępcą dyrektora Biura Promocji PKP Cargo SA.
Łukasz Kurpiewski będzie rzecznikiem prasowym Grupy PKP
Łukasz Kurpiewski od 1 stycznia 2010 roku zacznie pełnić obowiązki rzecznika prasowego Grupy PKP.
To nowe stanowisko. - Moim zadaniem będą sprawy korporacyjne, prywatyzacyjne oraz własnościowe Grupy PKP oraz koordynacja jej polityki informacyjnej. Moja prace nie będzie zbiegać się z pracą rzecznika prasowego PKP SA - wyjaśnia Łukasz Kurpiewski, który ostatnio był zastępcą dyrektora Biura Zarządu PKP SA, gdzie zajmował się m.in. public relations. W PKP pracuje od 5 lat. Przez 3 lata był rzecznikiem prasowym spółki PKP Przewozy Regionalne, skąd przeszedł do Centrali PKP SA. Jest absolwentem filologii polskiej na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu i public relations na SGH. Zanim trafił do PKP pracował w rozgłośniach radiowych. Od kilku lat jest konferansjerem na akademii z okazji Świata Kolejarza, która odbywa się w Sali Kongresowej.
Rodriges, sprawa jest trochę dziwna, bo formalnie nie ma czegoś takiego jak Grupa PKP. Każda spółka tzw. Grupy PKP ma przecież własnego rzecznika, więc nie rozumiem co i kogo będzie reprezentował Kurpiewski.
_________________ Bądź szczery, a wyzwą cię od chamów i prostaków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum