Jako posiadacz BahnCard 25 mogę skorzystać z wersji Online Ticket i tu pojawia się moja wątpliwość czy polski konduktor będzie honorował bilet internetowy wydany przez DB ?
Jak kształtuje się wielkość frekwencji w porannym pociągu do Drezna oraz w ostatnim powrotnym składzie do Wrocławia ?
Jako posiadacz BahnCard 25 mogę skorzystać z wersji Online Ticket i tu pojawia się moja wątpliwość czy polski konduktor będzie honorował bilet internetowy wydany przez DB ? Daj znac jak udalo sie . ja moga stwierdzic, ze polski konduktor honoroval Libnet zakupiony w Czechach wazny Rumburk - Boleslawiec , jechali jsme przes Zgorzelec.
ja moga stwierdzic, ze polski konduktor honoroval Libnet zakupiony w Czechach wazny Rumburk - Boleslawiec , jechali jsme przes Zgorzelec
zapewne ten bilet wcześniej został sprawdzony przez czeskiego konduktora, w moim przypadku niestety swoją podróż rozpoczynam od Legnicy, czyli z Polski,
czekam na potwierdzone info ze strony innych użytkowników
Stokrotne dzięki za pomoc, zawsze można liczyć na Ciebie, jak coś dam Tobie znać czy taki wariant jest możliwy
Tak o to chodzi! Bo Z Legnici do Löbau za szybko i bez klopot. Kilka lat temu byla w ruchu osobowym linija Löbau - Ebersbach - Rumburk distanc 20 km. W tej chwili gminy uzgodili sie na ruchu busowym. To zle do calej oblasczi. jest pomyszl prywatnych pociagow Löbau - Ebersbach - Rumburk jezeli by sie udalo to byl by z Polski dostempu do cialej oblasczi i odwrotnie rowniez Czechom dostemp do Polski. trzeba poszukac stare mape i rozklady jazde.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum