fafa, na urlop można iść od poniedziałku, albo go przełożyć.
tak ale on juz miał byc na tym urlopie a nie jest...
Cytat:
Efekt ich rozmowy był taki, że Kaźmierczak został przez Jajego wysłany na urlop.
a według Krychy:
Cytat:
bo informacje są pewne i z pierwszej ręki
a tak nawiasem mowiąc ciekawy jestem czy pracownicy Warsu ktorzy przesyłaja te super extra wiadomości do p.redaktor Krychy są aż tak wiarygodni??
pozdro dla wszystkich kretów
wszedł na stronę,napisał co mu do łba przyszło .Tak to jest z początkującymi .Przeczytaj sam początek,to zobaczysz że tu jest prawda.Ktoś miał się podać do dymisji,podał się.Chyba to nie przypadek
pozdro dla wszystkich kretów
Dla ciebie również
_________________ W Polsce nie ma nadziei na normalną kolej.....
Oddać samorządom przewozy w województwach! I będzie tak jak jest na Mazowszu.
Myślę, że fala celowo sprowadza dyskusję na boczne tory, mając w tym pewnie jakiś interes. To czy dyrektor jest na urlopie czy nie jest to akurat najmniej istotne. Dyskusja dotyczy pana Jaja (Jajo? Jajego? - jak to się odmienia?) i sytuacji w krakowskim oddziale Warsu. Już kilka lat temu dziennikarz opisał poczynania pana Jajo i jak widać do dziś nic się nie zmieniło. Jest tylko jedna różnica - teraz mamy rozpowszechniony Interent i niezależne od władzy PKP fora dyskusyjne. Tak więc dziś trudno ukryć przekręty, machloje i takie "zjawiska" jak Jaje.
_________________ Dinozaury wyginęły przez asteroidę. Ludzie wyginą przez głupotę.
Moim zdaniem WARS powienien zniknac. Jedynie obsługę powinna wprowadzic konkretna niezależna firma zajmujaca sie cateringiem. Np. PR powinna oglosic konkurs na to. W koncu wagony barowe sa wlasnoscia PR a WARS jedynie je dzierzawi. To chyba najlepsza koncepcja.
a łby to mają zwierzęta takie jak cap kozioł koza itp.
a z urlopem dyra to jest sprawa wazna bo informacja była z pierwszej reki,
a jednak dalej pracuje!
Przewozy regionalne mają tyle do warsu co piernik do wiatraka
Reasumując mam to gdzies co myslicie o mojej wypowiedzi ale widze tu tylko i wyłącznie głosy oskarżające całą kolej a wars to jest najgorsze co moze wogole istniec na ziemi!
Wiec mam propozycje skoro wam tak zle to granice są otwarte mozna wyjechać i zarabiac 6razy tyle zbierając truskawki na kaukazie:P
Widzę po IP, że na Forum pozarejestrowali się panowie z Warsu i bronią pana Jajego jak cnoty córki. I proszę mi tu tylko nie zaprzeczać, bo wiem skąd są wejścia na Forum, a mianowicie m.in. z biura Warsu Oddział Południe w Krakowie.
Lepiej zajmijcie się pracą zamiast wykorzystywać służbowe komputery do obrony Jajego na forum internetowym. To i tak nic nie da! Kolejny artykuł na temat krakowskiego Warsu być może niebawem ukaże się w prasie.
_________________ Tylko człowiek wolny się buntuje,
niewolnicy są posłuszni.
Reasumując mam to gdzies co myslicie o mojej wypowiedzi ale widze tu tylko i wyłącznie głosy oskarżające całą kolej a wars to jest najgorsze co moze wogole istniec na ziemi!
Wiec mam propozycje skoro wam tak zle to granice są otwarte mozna wyjechać i zarabiac 6razy tyle zbierając truskawki na kaukazie
FAFA, po pierwsze nikt tu nie mówi, że Wars to samo zło. Złem jest wyłącznie Jaje i jego kolesiowska sitwa, która rządzi Warsem. Już 6 lat temu gazeta opisała ten burdel a dziś mamy tylko kontynuację tego na tym forum, bo jak widać nic się nie zmieniło, a sam Jaje to jakiś nietykalny pan i władca, którego wszyscy się boją w tym Warsie. Takich pajaców należy wyeliminować z kolei, bo tylko ją niszczą!
A po drugie, dlaczego kogoś wysyłasz na Kaukaz? Skoro jest źle to trzeba tam wysłać takich pajaców jak Jaje ze swoją sitwą, bo to oni są przyczyną tego zła. Na szczęście są w Warsie ludzie, którzy mają tego dość i chcą zmian. Jaje może się ich pozbyć z firmy i pozbywa się niewygodnych ludzi, ale nie zamknie im ust! Mam nadzieję, że w końcu i jemu ktoś dobierze się do d...
_________________ Bądź szczery, a wyzwą cię od chamów i prostaków.
nie jestem zadnym kolesiem Jajego ale widze ze twoje info Piracie jest podobne do informatorów Krychy:P
Myslisz ze mając nr.ip mozesz sobie napisac ze wiesz skad pisze??????Więc powodzenia życzę
Ale powiedzcie mi!! skoro kierownik Jaje jest taki zły skorumpowany wraz z jego sitwą to dlaczego go wybrali po przywroceniu do pracy odrazu do rady nadzorczej???????
Pewnie za jego przekręty????o ktorych jak piszecie wszyscy wiedzieli!
Nie staram sie tu nikogo bronic ale chce nawiązać do dyskusji dlaczego wrocił do pracy skoro on taki ble ble ble.
Ps. a ty PireX mozesz mnie cmoknąć za tego betona
Widzę, że na Forum pozarejestrowali się panowie z Warsu i bronią pana Jajego jak cnoty córki. I proszę mi tu tylko nie zaprzeczać, bo wiem skąd są wejścia na Forum, a mianowicie m.in. z biura Warsu Oddział Południe w Krakowie: IP 80.55.113.138.
Dobre!
A czy tego użytkownika nie można usunąć?Przecież to idiota,który dokładnie o wszystkim wie,ale co z tego?Marna ta twoje obrona szefa(??) krakusie
Ale powiedzcie mi!! skoro kierownik Jaje jest taki zły skorumpowany wraz z jego sitwą to dlaczego go wybrali po przywroceniu do pracy odrazu do rady nadzorczej???????
Więcej znaków zapytania.Jak widze IQ za małe,aby to pojąć.No to czytaj od nowa,może zrozumiesz(masz nawet napisane w poście Modliszki).I proponuje olewać jego pytania,które są poprostu idiotyczne.Powodzenia w czytaniu
_________________ W Polsce nie ma nadziei na normalną kolej.....
Oddać samorządom przewozy w województwach! I będzie tak jak jest na Mazowszu.
Przewozy regionalne mają tyle do warsu co piernik do wiatraka
Do samego Warsu jako firmy nie mają nic ale do wagonów które wypożyczają Warsowi za psie pieniądze mają dużo .Tylko ze wy się tym nie przejmujecie są układy więc PR może wam naskoczyć a wy sobie dalej wypożyczacie te wagony ajentom za cenę 3-4 razy wyższą .To się chyba nazywa złodziejstwo ?
_________________ Nigdy nie kłóć się z Idiotą - najpierw zniży Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem
nie jestem zadnym kolesiem Jajego ale widze ze twoje info Piracie jest podobne do informatorów Krychy
fafa, pisząc o logach z Warsu nie miałem na myśli konkretnie Ciebie tylko innych użytkowników Forum. Których, tego napisać nie mogę, bo takich danych Administracja Forum nikomu nie ujawnia.
fafa napisał/a:
Myslisz ze mając nr.ip mozesz sobie napisac ze wiesz skad pisze??????Więc powodzenia życzę
Nie interesuje mnie to. Ale zapewniam, że jak zechcę to mogę zlokalizować każdego ewnetualnego intruza, o czym "starzy" forumowicze dobrze wiedzą. I nawet bezprzewodowy Internet z Ery nie będzie dla mnie przeszkodą.
fafa napisał/a:
Pewnie za jego przekręty????o ktorych jak piszecie wszyscy wiedzieli!
Nie staram sie tu nikogo bronic ale chce nawiązać do dyskusji dlaczego wrocił do pracy skoro on taki ble ble ble.
Wszystko w swoim czasie. Poczytaj uważnie poprzednie posty, a wyczytasz, że Krycha zapowiedziała rozwinięcie i tego wątku. Może nawet dziś.
_________________ Tylko człowiek wolny się buntuje,
niewolnicy są posłuszni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum