Ktora strone polecacie z rozkladami, aby mozna bylo:
- rowniez sprawdzic miasta, w ktorych zatrzymuje sie dany pociag,
- ograniczenia w kursowaniu danego pociagu,
- rodzaj pociagu: tlk, regio, itp
Strona pkp i bilkomu nie spelnia wymagan.
#hapek: Strona mt.rozklad-pkp.pl to bagno na androidzie, a bilkom nie ma mozliwosci aby pokazac ba jakich stacjach zatrzymune sie. W dodatku przy przesiadkach dane sa zle formatowane
@danio: kolejna strona spieprzona przez adminow/webmasterow. Czemu tak trudno na jakkimkolwiel forum uzyskac rzetelna informacje?
@hapek: sorry, ze admini/webmasterzy wola spie...... strone.
Na androidzie w opcjach przeglądarki włącz 'tryb komuterowy' i masz normalną stronę pkp jak na komputerze. (działa na pewno z Firefoxem i Chrome)
Jak to ci nie odpowiada to zobacz sitkol.
Wad epodróznika to można robić cała listę, szczególnie na Androidzie. Stronę przegląda się bardzo ciężko a aplikacja ma chore uprawnienia typu 'wykonywanie połączeń: Mogą być naliczane opłaty'.
A w sitkolu jeszcze wczoraj po wpisaniu połączenia Wrocław-Toruń wyświetlało nam bezpośrednie połączenie grupy wagonów z Gwarka. Dzisiaj już wyświetla przesiadkę w Poznaniu
To opisz te błędy i napisz mi na PW. Napiszę do nich maila.
Ja myślę, że kolega równie dobrze poradzi sobie z wysłaniem maila.
W pytaniu chodziło o to, jakie polecamy strony z rozkładami online, a nie jak zgłosić błąd.
@gizmo, aplikacja Bilkom na Androida pokazuje stacje pośrednie...
Wyszukujesz połączenie.
Pokazuje Ci listę.
Klikasz na to, które Cię interesuje.
Połączenie się rozwija pokazując poszczególne pociągi wchodzące w jego skład (kategoria pociągu jest przed numerem pociągu).
Obok każdego pociągu masz po prawej stronie strzałkę w dół, więc klikasz na nią.
Rozwija się lista stacji pośrednich na interesującym Cię odcinku.
Jeśli chcesz zobaczyć wszystkie postoje na całej trasie pociągu, to klikasz na jego numer/ikonę zamiast na strzałkę. Uzyskasz wtedy również dodatkowe informacje o pociągu (przewoźnik, tylko 2 klasa itp.).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum