Trudno się dziwić, że mieliśmy tego dosyć. Było nam wszystkim wstyd - informuje jeden z kolejarzy, prosząc o zachowanie anonimowości. - Ludzie się z nas śmiali, gdy widzieli wsiadających do pociągu kierowników ze służbowymi torbami pełnymi papierosów i poobklejanych paczkami na całym ciele tak, że wyglądali jak miśki. Tym bardziej że jeden z nich był w tym czasie na zwolnieniu lekarskim.
Jak myślisz skąd ludzie wiedzieli ze to kierownicy? Jeden z nich co prawda nie był cięzko chory - ale pewnie Noema użyła ironii
Noema, oczywiście miałem na myśli pracowników jednej ze spółek jezdzacych po towar poza czasem pracy.
_________________ Kocham wolność słowa. . .,czy się to komus podoba czy nie! W środowisku kolejowym są tacy ludzie, którzy wyznają zasadę "wiem ale nie powiem", i tych ludzi nienawidzę, pozdrawiam wszystkich forumowiczów i pracowników mojej spółki.
Brawo dyrektorzy PKP IC wykonaliście za......istą robotę zwalniając kierowników którzy uczciwie pracowali ale chcieli trochę dorobić do żebraczej pensji nie okradając własnej firmy. To jest gest ze strony pracodawcy !!!?
A może teraz by ten sam dyrektor dobrał by się do d...py tym co pod....lili i nie mogą spojrzeć dla reszty kolegów w oczy sp.....lając na zwolnienia lekarskie z powodów ,,DEPRESJI I OBAW O PRZYSZŁOŚĆ "
@starykaczor - w każdym zakładzie są KAPUSIE , jedni donoszą dyskretnie a inni oficjalnie , bardzo często mając wielką fantazje.Niech władza pamięta ,że na nich też są donosy , chociażby do TVN -u. Co się robi z KAPUSIAMI w zakładach karnych ?
To było do przewidzenia! sytuacja Terespola jest nie ciekawa już od prawie dwóch lat... Terespol obsługuje nie wiele pociągów przy zatrudnieniu w drużynach ponad 80osób...
Podobna sytuacja długo utrzymywała się w Skarżysku-Kamiennej.
To było do przewidzenia! sytuacja Terespola jest nie ciekawa już od prawie dwóch lat... Terespol obsługuje nie wiele pociągów przy zatrudnieniu w drużynach ponad 80osób...
Podobna sytuacja długo utrzymywała się w Skarżysku-Kamiennej.
Z tego co wiem w tej chwili w drużynach w Terespolu pracuje pięćdziesiąt kilka osób z tego duża część szkoli się na rewidenta.
A post założyła prawdopodobnie ta sama osoba ,która napisała paszkwil do gazety. Z tego co wiem to są to koledzy z pracy o ile można ich nazwać kolegami.
Nie żebym pochwalał zachowanie tych co wpadli na przemycie , ale to co zrobli ci "troskliwi" to szczyt zazdrości i zawiści.
Ukraińscy konduktorzy przyłapani na przemycie. W pociągu Odessa - Przemyśl.
W trakcie kontroli granicznej międzynarodowego pociągu relacji Odessa-Przemyśl funkcjonariusze SG z placówki w Medyce ujawnili przemyt papierosów. Procederem trudniła się ukraińska obsługa pociągu.
Jechałem z Przemyśla do Odessy , obsługa nie dała pasażerom pościeli , na powrót z Odessy do Przemyśla już pościel była . Ciekawe komu sprzedali pościel , czy co z nią zrobili?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum