Kierownik nie może opóżnić pociągu z powodu przyjmowania przesyłki konduktorskiej. Ma prawo odmówić przyjęcia w przypadku gdy nie jest opisana, a więc musi zawierać: adresy nadawcy i odbiorcy; stacja nadania i odbioru; numer telefonu nadawcy i odbiorcy oraz wyliczona kwota opłaty, która jest stała i obecnie opiewa na 26,00 PLN. Reguluje to odpowiedni przepis, może natomiast opóżnić z powodu wydania takowej z pociągu. I tyle, w temacie.
_________________ W czasach zakłamania, mówienie prawdy, jest czynem rewolucyjnym - Orwell
calsberg, Ale jeszcze nie dawno mieliśmy 4 pary w obsłudze... a szkoda... bo ja lubię Szczeciny jeździć )
Kiedyś to była jedna a konkretna;-) tzn Prus do Szczecina;-) w "sezonie" 2011 rzeczywiście par było więcej...może nowe rozdanie spowoduje, że częściej Poznań będzie zajeżdżał do Szczecina...
Kierownik nie może opóżnić pociągu z powodu przyjmowania przesyłki konduktorskiej. Ma prawo odmówić przyjęcia w przypadku gdy nie jest opisana, a więc musi zawierać: adresy nadawcy i odbiorcy; stacja nadania i odbioru; numer telefonu nadawcy i odbiorcy oraz wyliczona kwota opłaty, która jest stała i obecnie opiewa na 26,00 PLN. Reguluje to odpowiedni przepis, może natomiast opóżnić z powodu wydania takowej z pociągu. I tyle, w temacie.
sorry, ale to nie jest w TEMACIE ! prosze przeczytaj ze zrozumieniem czego dotyczyl moj mail .
Nie czytasz niestety wpisów do tematu który sam wprowadziłeś. Temat się rozwinął o objął także przepisy o przesyłkach kond., a nawet o to kto obsługuje dane odcinki [sam o tym piszesz],więc nie zarzucaj mi wpisu nie na TEMAT."" ...nie musi mi przyjac przesylki po pociag ma krotki postoj ... SZOK ! ","...nie zdarzylo mi sie spotkac w 83200 innej druzyny niz szczecinskiej..."- nie wiesz czyje to wpisy? Wiesz, że istnieje dodatek o zestawieniu poc., ale nie wiesz chyba że "B" może mieć zmiany.
_________________ W czasach zakłamania, mówienie prawdy, jest czynem rewolucyjnym - Orwell
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum