Dla zainteresowanych: Praca w Warsie Asystent Konduktora Oddział Szczecin.
Preferowany poziom wykształcenia: średnie ogólnokształcące
Inne wymagania: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Wymagane dokumenty: CV NA MAILA
o2@wars.pl
OGÓLNY ZAKRES OBOWIĄZKÓW
Zakres obowiązków: OBSŁUGA PODRÓŻNYCH W WAGONACH SYPIALNYCH I DO LEŻENIA.WYKSZT. ŚREDNIE, KS. ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH.
KONTAKT
Nazwa pracodawcy: WARS SA ODDZIAŁ ZACHÓD
Kontakt z pracodawcą: JAN GRYGER, tel: 91 4823585, e-mail: o2@wars.pl
Okres aktualności oferty: 2013-07-31
Inne wymagania: KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
Koszt wyrobienia takiej książeczki to około 100 zł. Należy się zgłosić do Sanepidu i zapłacić za badania kału. Trzeba przynieść trzy próbki z trzech różnych dni.
Warto mieć taką książeczkę (badanie jest ważne bezterminowo, chyba że zachorujemy na jakieś zatrucie pokarmowe czy złapiemy pasożyta), bo nie wiadomo kiedy się przyda, a jest wymagana na wszystkich stanowiskach pracy, na których ma się do czynienia z żywnością (sklepy, kuchnie, bary itp.). Jak przed laty pracowałem na stacji paliw to też musiałem wyrobić taką książeczkę zdrowia i mam ją do dziś.
_________________ Tylko człowiek wolny się buntuje,
niewolnicy są posłuszni.
Ja w tym roku jeżdzę jako asystent, z Wrocławia Łebsko i Wydmy, praca nie jest zła, ale trzeba to lubić i jakoś sobie organizować cały sprzęt, dzień wolnego itd. kolega to porównał do pracy na tirach i coś w tym jest
[ Dodano: 26-04-2014, 23:36 ]
Witam
Nie orientujecie się czy w tym roku w Krakowie prowadzony jest nabór na asystentów? I czy szukają ludzi do Wrocławia na Łebsko? Maila napisałem do Krakowa, czekam na odpowiedź, ale wolę też na forum dopytać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum