Po pierwsze nie obrażajmy się bo ja też umiem puścić wiązanke.
Po drugie rusz mózgiem.
Co ma do średniowiecza to co bym chciał.... nie rozumiem.. zresztą może przejrzyj sobie co jeździ na Galicji a potem komentuj.
Nie raz się zdarza w tym rozkładzie że jedzie ed 72 - być może nazwe mylę - ten 4 członowy z wygodnymi siedzeniami z częścią ex 1 klasa..... owszem często EN 57 jeździ .. raz czerowny raz w malowaniu IR .... chyba wiesz o czym mówię... rozumiem że jeździsz Galicją na tyle często ze wiesz co puszczają... ?
I co ma ta jednostka do średniowiecza... sorry może głupi jestem ale nie do konca kapuje...
Po drugie .... czy ja użyłem sformułowania że bedzie tak jeździł....
Polecam czytać ze zrozumieniem.. cytując choć bez entuzjazmu " ja pier" ..
Bo na wagonach nie bedzie jedzić na pewno....
Tyle w temacie....
Nebbud napisał/a:
tomaszw22 napisał/a:
Oj nie wszystkie - IR GALICJA ( Międzylesie- Kraków Gł-Międzylesie) jako IR
Ps. Odnośnie IR CHEMIK KUDOWA-WARSZAWA
Nie będzie miał wspólnych wagonów z IR PIAST- ponieważ IR PIAST zgodnie z wolą PKP PLK WYLATUJE Z ROZKŁADU JAZDY... nie będzie już poł. IR Wrocław-Warszawa.
Najprawdopodniej będzie wyglądało to tak...
1-5 KURSUJE JAKO RE CHEMIK KĘDZIERZYN-KOŹLE-WARSZAWA-KĘDZIERZYN KOŹLE
6 kuesuje JUŻ JAKO IR CHEMIK WARSZAWA -KĘDZIERZYN- NYSA-KLODZKO- KUDOWA ZDRÓJ
7 kursuje jako IR CHEMIK- KUDOWA ZDRÓJ - NYSA- WARSZAWA WSCHODNIA...
Plus za codz. IR GALICJA Międzylesie-Kraków oby na ED72
Oby na ED72? Widać, że z głową coś masz nie tak. Człowieku Ty żyjesz w średniowieczu? Ja pier...
[ Dodano: 03-10-2013, 11:09 ]
Danio,
My mówimy o IR GALICJA nie IE CHEMIK....
Galicja ma jechać z Krakowa do Miedzylesia przez Katowice, Kędzierzyn, Opole ,Wrocław, Strzelin, Kłodzko.... na jednostce tylko jakiej...
Pozdr
danio napisał/a:
Od KK nie ma trakcji, to jak EN57 pojedzie .....
Ludzie, myślcie trochę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum