Na liniach zelektryfikowanych w województwie pomorskim ma jeździć SKM Trójmiasto, nie trafiłem nigdzie na projekt rozkładu dla tego województwa oraz nigdzie nie znalazłem projektu rozkładu z przetargu.
A Motlawa i Lyna Olsztyn - Ilawa - Gdynia przez Polregio. Do grudnia.
Jak już wyżej pisałem, Łynę uruchamia województwo pomorskie, i nic nie wiadomo czy nadal będzie ten pociąg kursował. Tak więc po prostu poczekajmy. Do tego marszałek województwa warmińsko mazurskiego jest już atakowany za skromną ofertę do Iławy. Pewne sprawy mają być wyjaśnione po niedzieli. Przetargi zawsze zawierają pakiety do granicy województwa, bądź najbliższej stacji stycznej. Wymiana pracy przewozowej między województwami raczej zawierana jest odrębną umową.
Jak już wyżej pisałem, Łynę uruchamia województwo pomorskie, i nic nie wiadomo czy nadal będzie ten pociąg kursował. Tak więc po prostu poczekajmy. Do tego marszałek województwa warmińsko mazurskiego jest już atakowany za skromną ofertę do Iławy. Pewne sprawy mają być wyjaśnione po niedzieli. Przetargi zawsze zawierają pakiety do granicy województwa, bądź najbliższej stacji stycznej. Wymiana pracy przewozowej między województwami raczej zawierana jest odrębną umową.
Skąd pewność że marszałek zainteresował się tą skromną ilością pociągów do Iławy i skąd wiadomo że wyjaśni się po niedzieli?
Skąd pewność że marszałek zainteresował się tą skromną ilością pociągów do Iławy i skąd wiadomo że wyjaśni się po niedzieli?
Wiadomo z dyskusji na oficjalnym profili marszałka województwa na portalu Facebook . Proszę zajrzeć i sprawdzić.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum