Ale ja chcę z Intercity. Nie mam apek.
Czy tak trudno podać? Zwłaszcza, że wystarczyło jedno pytanie i jedna odpowiedź (czyli 2 posty)
O jakich Ty "apkach" mówisz...? Żadne kombinowanie na ostatnią chwilę się już nie opłaca - sama przejściówka Chałupki-Bohumin oraz "tani" bilet z Bohumina do Pragi to prawie 200 zł (200 zł >> 80 zł).
W jakim celu się pieklisz na forum? Skoro znasz drogę do kasy, to idź i nie ogłaszaj tego faktu wszem i wobec.
Możesz sobie kupić bilet Katowice - Chałupki i podczas kontroli biletów powiedz konduktorowi, że chcesz do Czech wjechać. Raczej nie będzie robił Tobie problemu. W kasie w Bohuminie kupisz sobie bilet ČD dokąd sobie będziesz życzył.
Jeden bilet na podróże po całej Unii Europejskiej. Bruksela ma plan. Jest projekt ustawy.
Komisja Europejska przedstawiła projekt ustawy, który ma zobowiązać operatorów, takich jak PKP czy niemieckie koleje Deutsche Bahn, do sprzedawania także biletów kolei z innych krajów.
Jeden bilet na całą Europę. W UE pracują nad kolejową rewolucją
Cała Europa na jednym bilecie? W Unii Europejskiej trwają prace nad kolejową rewolucją, która ma ułatwić podróże po kontynencie. Kiedy przepisy wejdą w życie? Poznaliśmy szczegóły nowego prawa, nad którym pracuje Komisja Europejska.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum