KRYCHA - zostaję więc sam na lokalnym placu boju. Zapraszam Cię do pomocy na http://infokolej.pl/viewtopic.php?t=6077 Będę na tym wątku drążył tematykę "kręcenia wałków" podczas przetargów w PZPR w Białymstoku przez beton dyrektorsko-związkowy. Zobaczymy gdzie był układ i może uda się wyjaśnić gdzie był przekręt? Już co nieco dla nich podniosłem ciśnienie i zobaczymy jak zaczną węszyć i ... Uważam iż tematyka tam poruszana będzie również w części aktualna lub bardzo podobna w innych zakładach - tak więc zapraszam wszystkich do współpracy i pomocy w dochodzeniu prawdy!
Wg.źródeł zbliżonych do oficjalnych dyr.Kołodziejczyk w PR Katowice jutro ma stracić swoją posadę.Zobaczymy,czy ktoś może to potwierdzić ? Ma przyjść ktoś z zewnątrz po linii partii rządzącej.
mk1992 -Usunięty- Gość
Wysłany: 29-01-2009, 16:48
Obyś się nie myliła! Jeżeli to co piszesz jest prawdą, to miejmy nadzieję, że będzie to pierwszy krok ku normalności w ŚZPR!
A właściwie za co mają go wywalić? Domyślam się, że za całokształt?
Dyrektor Zakładu Południowego Grzegorz Szkaradek został odwołany w dniu dzisiejszym zastąpił go..........................Kołodziejczyk. Szkaradek ma zostać Dyrektorem do spraw handlowych. "S" dopięła swojego.
Mógłby ktoś przedstawić sylwetkę nowego dyrektora Śląskiego Zakładu Przewozów Regionalnych w Katowicach ? Kołodziejczyk dyrektorem Zakładu Południowego Intercity - zaskoczyła mnie ta informacja . Podejrzewałem , że przejdzie do IC lecz nie spodziewałem się , że tak szybko . Zastanawiam się nad tym czy dyrekcja IC zostanie przeniesiona z Krakowa do Katowic o czym również już kiedyś na forum wspominano ..
W "Kurierze PKP" nr.14 z 05.04.2009. sa zamieszczone przeprosiny dla Tomasza Matery.Ktoś wie może o co chodzi?
[ Dodano: 16-04-2009, 21:23 ]
Przeleciałem cały wątek i juz doczytałem. Strasznie czuły ten Matera na swoim punkcie ale po tej lekturze można sie domyślac dlaczego.
Sprawa jest jasna Krzysztof Klimek szkalował T. Materę.
Takie samo ogłoszenie powinni zamieścić pracownicy centrali PKP Przewozy Regionalne sp. z o.o. - kontrolerzy (-polityczni gracze z konkurencyjnego związku zawod.) kontrolujący PR Katowice (nazwiska podam innym razem), którzy opublikowali materiał roboczy -Sprawozdanie z kontroli zamieszczone w internecie a które to jak się okazało później nie było wersją ostateczną ponieważ zawierało nieprawdę.(Porównaj z oficjalnym sprawozdaniem przekazanym za potwierdzeniem do ŚZPR w Katowicach)
Kontrolerzy - manipulatorzy powinni ponieść karę
Oto skrócony cytat ogłoszenia z Kuriera PKP:
PRZEPROSINY:
Ja Krzysztof Klimek niniejszym przepraszam za wypowiedziane przeze mnie słowa pod adresem Tomasza Matery i Zakładowej Organizacji Związkowej NSZZ Solidarność ... opublikowane na forum internetowym INFOKOLEJ - niezależne forum kolejowe, słowa mogły zostać uznane za poniżające i pomawiające wyżej wymienionych o działania, których w rzeczywistości się nie dopuścił.
Nie było moim zamiarem poniżenie czy też oczernianie kogokolwiek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum