Ja chętnie powiem, jak trafiłem na to forum kolejowe, bo jeszcze się w tym dziale nie wypowiadałem, choć wcześniej miałem taki zamiar, ale jakoś wypadło mi to z głowy.
Ja raczej miałem to zaplanowane, żeby się zarejestrować na jakimś, kolejowym forum i po prostu szukałem sobie w wyszukiwarce jakichś forów o kolei.
Nie były to jakieś duże plany, związane z rejestracją na tym forum, ale również interesuje się koleją, pociągami i wszystkim, co jest z tym związane, więc chciałem też uczestniczyć na tego typu forum.
Może nie jestem jakimś "zapalonym" miłośnikiem kolei w Polsce ( a głównie to polska kolej mnie interesuje, na drugim miejscu kolej rosyjska, białoruska i łotewska ), no ale to zainteresowanie sprawami kolejowymi jest.
W dzieciństwie sporo podróżowałem pośpiesznymi pociągami na Kujawy, do Bydgoszczy, do rodziny i mieszkałem w Szczecinie, blisko dworca głównego PKP, bawiąc się często przy torach kolejowych.
Dzień dobry wszystkim , miło mi być znowu wśród kolejarzy , bo pewnie takich tutaj większość. Na INFO KOLEJ trafiłem szukając w necie informacji na temat FWP PKP. Jestem emerytem PKP Energetyka S.A.
Witam wszystkich forumowiczow ! Jestem pracownikiem Polregio, wczesniej pkp przewozy regionalne i kiedys PKP. Juz jestem kolejarzem 40 lat. Pochodze z Długołeki pod Wroclawiem.
Witam wszystkich serdecznie. Jestem emerytowaną kolejarką z Jeleniej Góry Na forum trafiłam, podobnie jak alek1950, szukając informacji na temat FWP PKP
Witam. Gdy mam gdzieś podróżować, zawsze wybieram przejazd koleją, bardzo lubię ten środek transportu i mam nadzieję, że będzie wkrótce można dojechać jeszcze w więcej ciekawych miejsc, pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum